Wie ik ben

MAKE SURE THAT OTHER PEOPLE BENEFIT BY FOLLOWING YOUR LEAD.
 
image Ik ben een industrieel ingenieur electronica, medische ingenieurstechnieken met een breed spectrum aan ervaring in portfolio-, program- en project management, workflow, procesverbeteringen, kwaliteitsmanagement, audits en change management.


In mijn carrière heb ik verscheidene functies gehad in verschillende soorten organisaties in multidisciplinaire domeinen.
Ik werkte bij ICI Security Systems NV, Banksys NV, Duracell NV, ADB Siemens, RAYTEC NV, AGFA NV, Telegentis, Dell NV, hict & Brussels Airport Company.
In iedere functie waren mijn resultaatsverbintenissen de optimalisatie van producten of klantgerichte oplossingen, de efficiëntie verbeteringen van processen, de garantie of verbetering van kwaliteit en/of de ontwikkeling van mensen en hun motivaties tot een positieve inzet van hun skills.
Na het behalen van mijn Master in Industrial Management diploma (Master in project management & Master in industrieel beleid), ging de focus vooral naar de deeldomeinen aan de start van het business proces: strategie, marketing, productontwikkeling, verkoop, alsook ondersteunend: consulting, project-en portfolio management, people management, kwaliteit.

Ik ben niet alleen een consultant die de problemen van een klant identificeert en er oplossingsscenario’s voor bepaalt & optimaliseert, maar ik verdien ook mijn sporen in het change management verhaal ondersteunend aan de implementatie van de aangeboden oplossingen.
Mijn internationale ervaring (US, Europa, Middle East) maakt dat ik me in alle culturen en werkomgevingen snel thuis voel.
Mijn empatische vermogen en communicatie skills om te interageren met stakeholders op verschillende niveaus zoals directie, artsen, experten, verplegend personeel, ondersteunende diensten in ziekenhuizen, middle management, kader en niet-kader in de industrie, zijn een onderscheidend kenmerk van mijn persoonlijkheid.

Het graag samenwerken met mensen en zo het beste in hen naar boven halen, door hen te motiveren samen te werken als team en organisatie en hen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling is de hartbeat die ik hoop in elke opdracht te kunnen doen slaan.